Këto Harta janë përpiluar në vitet 80-ta nga Ushtria e Jugosllavis, për qëllime ushtarake dhe civile, të gjitha Hartat janë Topografike me shkallë 1 : 100.000 të projektuara sipas projeksionit Gaus Kryger, gjithsej janë 16 Harta nga Maqedonia, Kosova, Shqipria dhe Greqia.

bitola

Bitola

Krushevo, Mogila, Bitola, Resen.

borovo

Berovo

Delçevo, Pehçevo, Berovo.

kavadarci

Demir Kapija

Kavadarci, Demir Kapija, Gevgelija.

ferizaj

Ferizaj

Ferizaj, Shtime, Kaçanik, Shkup

gostivar

Gostivar

Tetovë, Gostivar, Krçovë, Diber.

korqa

Korça

Pogradec, Korçë, Vaskopojë.

kriva palanka

Kriva Palanka

Bosilegrad, Kriva Palanka, Trgovishte.

kumanova

Kumanova

Kumanova, Preshevë, Bujanovc.

florina

Florina - Greqi

Florina, Kastoria, Bistrica.

ohrid

Ohrid

Ohrid, Struga, Krçova.

prilep

Prilep

Prilep, Vozarci, Makovo.

prizeren

Prizeren

Prizeren, Rahovec, Suharekë.

shkup

Shkup

Shkup, Qellopek, Brod.

shtip

Shtip

Shtip, Koqani, Radovish.

strumica

Strumica

Strumica, Valandovo, Gevgelija.

veles

Veles

Shkup, Sv. Nikole, Veles.

go top