Rreth meje!

Haxhi Berisha Përshëndetje, unë jam Haxhi Berisha, në kohë të lirë merrem me Webdesigne, konkretisht HTML, CSS, JavaScript. Kët webfaqe jam kam kushtuar Gjeografis, sepse e dua Natyrën, kur dihet se Gjeografia e studion tër Planetin, pra është një lëndë shumë e gjërë. Po ashtu e adhuroj Astronomin, derisa Gjeografia e studion vetëm Planetin tonë, Astronomia studion tër Universin. Njëkohsisht e kam përpiluar një Kuiz i cili kryesisht përmban ptytje nga degët e ndryshme të Gjeografis. Kjo Webfaqe mi ka marr 7 muaj, ku së paku 2 orë në ditë kam punuar në të , tektisin kryesisht e kam përmbledhur nga disa Libra Univerzitare të deges së Gjeografis, mirpo kam përkthyer edhe Literaturë nga gjuha Srbokroate , Angleze dhe nga Gjermanishtja. Ka qenë një mundim jashtzakonisht i madh, mirpo shpresoj se Vizitorve potencial do të ju pëlqej përmbajtja e kësaj Webfaqe. Nëse keni vrejtur ndonjë gabim që ka të bëj me njërën nga temat, ju lutem më kontaktoni në mënyr që ta përmisoj gabimin e bër pa qëllim.
Kjo Webfaqe është online prej 10 Mars 2016.