Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Sa kohë zgjat një Ditë në Planetin Venus ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Venus rrotullohet shumë ngadalë rreth boshtit të tij: Një ditë në Planetin tonë  fqinjin  më të afërt në sistemin diellor merr rreth 243 ditë tokësore. Një ditë në Venus është më e gjatë se një vit në Venus, e cila merr pothuajse 225 ditë të Tokës.

Sa kohë zgjat një Ditë në Planetin Venus ?

Venus rrotullohet shumë ngadalë rreth boshtit të tij: Një ditë në Planetin tonë  fqinjin  më të afërt në sistemin diellor merr rreth 243 ditë tokësore. Një ditë në Venus është më e gjatë se një vit në Venus, e cila merr pothuajse 225 ditë të Tokës.