Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Cili Yll gjendet pikrisht në polin verior ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Asnjë yll nuk gjendet pikrisht në polin verior, Ylli Polar gjendet shumë afër polit verior, momenatlisht  0, 7°  mirpo me kalimin e kohës edhe ylli polar do të largohet nga ky pozicion.

Ylli Polar Ylli Polar

Cili Yll gjendet pikrisht në polin verior ?

Asnjë yll nuk gjendet pikrisht në polin verior, Ylli Polar gjendet shumë afër polit verior, momenatlisht  0, 7°  mirpo me kalimin e kohës edhe ylli polar do të largohet nga ky pozicion.

Ylli Polar Ylli Polar