Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Ku gjendet maja më e lartë në sistemin tonë Diellor ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Maja më ë lartë në sistemin tonë diellor është vullkani Olympus Mons në Mars. Ky vullkan  ka një lartësi prej  26 kilometrash dhe është pothuajse tri herë më i lartë se Mount Everest, kur dihet se Everest është maja më e lartë në Planetin tonë me 8888m.

Maja më e lartë në tër sistemin tonë diellorë Olympus Mons olympus mons

Ku gjendet maja më e lartë në sistemin tonë Diellor ?

Maja më ë lartë në sistemin tonë diellor është vullkani Olympus Mons në Mars. Ky vullkan  ka një lartësi prej  26 kilometrash dhe është pothuajse tri herë më i lartë se Mount Everest, kur dihet se Everest është maja më e lartë në Planetin tonë me 8888m.

Maja më e lartë në tër sistemin tonë diellorë Olympus Mons olympus mons