Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Cila është temperatura mesatare ne Mars ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Temperatura mesatare në Mars është rreth minus 55 gradë Celsius. Megjithatë temperatura në planetin e kuq edhe shumë më ftohtë deri minus 100 gradë Celsius.

Cila është temperatura mesatare ne Mars ?

Temperatura mesatare në Mars është rreth minus 55 gradë Celsius. Megjithatë temperatura në planetin e kuq edhe shumë më ftohtë deri minus 100 gradë Celsius.