Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Sa Hëna ka Marsi ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Marsi ka dy Hëna të vogla (Phobos dhe Deimos), në krahasim me Hënën e Tokës kto Hëna janë si thërmija.

Hënat e Marsit henat e marsit

Sa Hëna ka Marsi ?

Marsi ka dy Hëna të vogla (Phobos dhe Deimos), në krahasim me Hënën e Tokës kto Hëna janë si thërmija.

Hënat e Marsit henat e marsit