Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Sa larg është Jupiteri nga Toka ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Jupiteri rrotullohet rreth Diellit në orbitën e tij me një distanc ndërmjet 740 dhe 860 milion kilometra, ndërsa Toka rrotullohet rreth Diellit me një distanc prej 147 deri në 152 milion kilometra.
Distanca ndërmjet Jupiterit dhe Tokës do të thot luhatet brenda një viti ndërmjet 588 dhe 968 milion kilometra.

Sa larg është Jupiteri nga Toka ?

Jupiteri rrotullohet rreth Diellit në orbitën e tij me një distanc ndërmjet 740 dhe 860 milion kilometra, ndërsa Toka rrotullohet rreth Diellit me një distanc prej 147 deri në 152 milion kilometra.
Distanca ndërmjet Jupiterit dhe Tokës do të thot luhatet brenda një viti ndërmjet 588 dhe 968 milion kilometra.