Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Cili Planet në Sistemin tonë Diellor ka gravitacionin më të fortë ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Pa diskutim është gjigandi i gazit  Jupiteri, Fusha Magnetike e Jupiterit ështaë 10-20 herë më e fortë  se fusha magnetike e Tokës

Cili Planet në Sistemin tonë Diellor ka gravitacionin më të fortë ?

Pa diskutim është gjigandi i gazit  Jupiteri, Fusha Magnetike e Jupiterit ështaë 10-20 herë më e fortë  se fusha magnetike e Tokës