Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Sa herë është më e madhe masa e Jupiterit në krahasim me atë të Tokës ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Masa e Jupiterit është  pothuajse 318 herë më e madhe se e Tokës.

Jupiteri në krahasim me Tokën masa e jupiterit

Sa herë është më e madhe masa e Jupiterit në krahasim me atë të Tokës ?

Masa e Jupiterit është  pothuajse 318 herë më e madhe se e Tokës.

Jupiteri në krahasim me Tokën masa e jupiterit