Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Sa Hëna ka Jupiteri ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Jupiteri  ka zurtarisht 63 Hëna, ndër Hënat më të mëdha janë: Ganymed njeherit Ganymed është Hëna më e madhe në tër sistemin tonë Diellor, Kallisto, Io, Europa, mirpo shumica e Hënave të tjera janë shumë të vogla prej vetëm disa kilometrash.

Hënat e Jupiterit hënat e jupiterit

Sa Hëna ka Jupiteri ?

Jupiteri  ka zurtarisht 63 Hëna, ndër Hënat më të mëdha janë: Ganymed njeherit Ganymed është Hëna më e madhe në tër sistemin tonë Diellor, Kallisto, Io, Europa, mirpo shumica e Hënave të tjera janë shumë të vogla prej vetëm disa kilometrash.

Hënat e Jupiterit hënat e jupiterit