Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Çka mund të vrehet në Univers ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Planete dhe mbeturina të planeteve, Asteroide, Kometa, Meteoroide, Pluher dhe Gas, Yje të gjitha madhësive, në faza të ndryshme të zhvillimit, Xhuxha kafe, Gjigand të kuq, Xhuxha të bardhë, Pulsar, mjegullë të Planeteve, Galaktika në të gjitha verzionet p.sh. Galaktikë spirale, Galaktika të parregullta, Galaktika elipse, Vrima të zeza, vrima të zeza gjigante, Kuazar (janë qenie enigmatike) etj.

Çka mund të vrehet në Univers ?

Planete dhe mbeturina të planeteve, Asteroide, Kometa, Meteoroide, Pluher dhe Gas, Yje të gjitha madhësive, në faza të ndryshme të zhvillimit, Xhuxha kafe, Gjigand të kuq, Xhuxha të bardhë, Pulsar, mjegullë të Planeteve, Galaktika në të gjitha verzionet p.sh. Galaktikë spirale, Galaktika të parregullta, Galaktika elipse, Vrima të zeza, vrima të zeza gjigante, Kuazar (janë qenie enigmatike) etj.