Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Çka kuptojm me Parsecs

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Parsecs është një njësi më e madhe se vite drite, një Parsecs = 3,26 vite drite, Parsecs përdoret zakonisht për të përshkruar distanca të mëdha, ku shpesh përdoret edhe megaparsecs, një megaparsecs = 1milion parsecs. Galaktika jonë më e afërt Andromeda është 2. 3 million vite drite larg nga Toka, apo 705521 Parsecs

Çka kuptojm me Parsecs

Parsecs është një njësi më e madhe se vite drite, një Parsecs = 3,26 vite drite, Parsecs përdoret zakonisht për të përshkruar distanca të mëdha, ku shpesh përdoret edhe megaparsecs, një megaparsecs = 1milion parsecs. Galaktika jonë më e afërt Andromeda është 2. 3 million vite drite larg nga Toka, apo 705521 Parsecs