Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Sa Galaktika gjenden në Univers përafërsisht ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Astronomët mendojn se ekzistojn 100 deri 200 miliard galaktika, disa mendoj se ka mbi 500 milard galaktika.

Sa Galaktika gjenden në Univers përafërsisht ?

Astronomët mendojn se ekzistojn 100 deri 200 miliard galaktika, disa mendoj se ka mbi 500 milard galaktika.