Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Cili është Ylli më i afërt nga ne ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Ylli më i afërt nga ne dhe njëherit Ylli më i shëndritshëm është Dielli jonë, mirpo nëse bëhet fjalë për Yllin më të afërt jasht sistemit tonë diellor atëher pa dyshim  është Alpha Centauri, i cili ëhtë vetëm 4,3 Vitedritë larg nga Toka.

Alfa Centauri alfa centauri

Cili është Ylli më i afërt nga ne ?

Ylli më i afërt nga ne dhe njëherit Ylli më i shëndritshëm është Dielli jonë, mirpo nëse bëhet fjalë për Yllin më të afërt jasht sistemit tonë diellor atëher pa dyshim  është Alpha Centauri, i cili ëhtë vetëm 4,3 Vitedritë larg nga Toka.

Alfa Centauri alfa centauri