Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Sa sisteme Diellore ka rruga e qumshtit ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Saktësisht nuk ka informacione, mirpo sipas disa studimeve të fundit supozohet se shumica e yjeve në rrugën e qumshtit mund të ken sisteme diellore, kur dihet se në rrugën e qumshtit ekzistojn miliarda yje, pra kjo do të thot se në rrugën e qumshtit mund të ket disa miliard sisteme diellore.

Sa sisteme Diellore ka rruga e qumshtit ?

Saktësisht nuk ka informacione, mirpo sipas disa studimeve të fundit supozohet se shumica e yjeve në rrugën e qumshtit mund të ken sisteme diellore, kur dihet se në rrugën e qumshtit ekzistojn miliarda yje, pra kjo do të thot se në rrugën e qumshtit mund të ket disa miliard sisteme diellore.