Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Sa larg është Galaktika më e afërt nga ne ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Galaktika më e afërt nga ne është Andromeda Galaksi me një distanc prej 2, 5 milion vitedrit. Kjo është një Galaktik spirale nësoj si Galaktika jonë, Rruga e Qumshtit.

Galaktika Andromeda rruga e qumshtit

Sa larg është Galaktika më e afërt nga ne ?

Galaktika më e afërt nga ne është Andromeda Galaksi me një distanc prej 2, 5 milion vitedrit. Kjo është një Galaktik spirale nësoj si Galaktika jonë, Rruga e Qumshtit.

Galaktika Andromeda rruga e qumshtit