Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Në cilën Galaktik bën pjes Sistemi jonë Diellor ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Sistemi jonë Diellor si dhe shumë yje të tjera janë pjesë e Galaktikes së ashtuquajtur Rruga e Qumshtit.

Rruga e Qumshtit rruga e qumshtit

Në cilën Galaktik bën pjes Sistemi jonë Diellor ?

Sistemi jonë Diellor si dhe shumë yje të tjera janë pjesë e Galaktikes së ashtuquajtur Rruga e Qumshtit.

Rruga e Qumshtit rruga e qumshtit