Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Cilat janë Planetet e gazta dhe cilat janë Planete shkëmbore ?

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Planetet e gazta janë: Jupiteri, Saturni, Urani dhe Neptuni, ndërsa Planetet shkëmbore jan: Merkuri, Venusi, Toka dhe Marsi.

Planetet Shkëmbore planetet shkembore

Planetet me Gaz planetet me gazt

Cilat janë Planetet e gazta dhe cilat janë Planete shkëmbore ?

Planetet e gazta janë: Jupiteri, Saturni, Urani dhe Neptuni, ndërsa Planetet shkëmbore jan: Merkuri, Venusi, Toka dhe Marsi.

Planetet Shkëmbore planetet shkembore

Planetet me Gaz planetet me gazt