Pytje dhe pergjegjeje te ndryshme nga Gjeografia

Ptytje dhe Pergjegjeje nga gjeografia, hartografia, astronomia, gjeologjia.

Geokos

Cila është maja më e lartë në Europë

Printo Artikullin Email shokut
0.00

Maja më e lartë në Europë është Mont Blanc me 4810 që gjendet në mes Frances dhe Italis, Mont Blanc është maja më e lartë e Alpeve dhe njëkohsisht maja më e lartë në Europë.

Mont Blank maja më e lartë në Europë maja më e latë në europë

Cila është maja më e lartë në Europë

Maja më e lartë në Europë është Mont Blanc me 4810 që gjendet në mes Frances dhe Italis, Mont Blanc është maja më e lartë e Alpeve dhe njëkohsisht maja më e lartë në Europë.

Mont Blank maja më e lartë në Europë maja më e latë në europë